Voor een heerlijke caramel/stroopwafel cake met stukjes koek. Voor extra stroopwafel kan je er ook nog een extra stroopwafel doorheen kruimelen. Bereidingswijze voor een taart met een doorsnede van 20 cm: zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 160°C (heteluchtoven 140°C). Meng 400 gram mix, 200 gram (room)boter, 3,5 eieren (175 gram) en 35 ml water en mix het in 4 minuten op lage snelheid tot een glad beslag. Vet een cakevorm van 24 cm of een rond bakblik van 20 cm in.Schep het beslag in de vorm en bak de cake in de voorverwarmde oven in ca. 70 minuten gaar.
Ingrediënten: suiker, tarwebloem, gedroogde glucosestroop, plantaardig vet (palm, shea, zonnebloem, raapzaad), rijsmiddelen: E450, E500, emulgatoren: E472b (palm), E477 (palm), E322 (soja), zout, kruiden en specerijen (kaneel), magere melkpoeder, conserveermiddel: E202, verdikkingsmiddel: E415, gebrande suiker, aroma (melk), kleurstof: E160b. Dit product is Halal gecertificeerd.