Pistache pralinépasta is een onweerstaanbare smaakbeleving! Met zijn romige smaak, smeltende textuur en perfecte combinatie van praliné en pistachenoten belooft deze heerlijke delicatesse je een onvergetelijke smaakervaring. Vaak gebruikt bij het bakken om smaak en textuur toe te voegen aan een verscheidenheid aan desserts.
Hier zijn enkele manieren om Pistache pralinépastate gebruiken:
Er zijn zoveel manieren om Pistache pralinépastain de keuken te gebruiken, dus laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met deze heerlijke pasta!
Gebruiksaanwijzing: Meng de pasta voor gebruik. Om te verwerken in uw gebakjes, bitterkoekjes, ijsjes, desserts en chocoladevullingen. Sluit goed af na gebruik. Na opening tot 10 dagen gekoeld houdbaar.
Ingrediënten: PISTACHIOS 52,1% (Non EU), suiker 46,5%, dextrose, bicarbonaat. KAN SPOREN BEVATTEN VAN NOTEN, GLUTEN, EIEREN, MELK, SESAMZADEN, LUPINE, SOJA, VIS, PINDA'S, SULFIETEN.