Met deze mix van Bake Delicious maak je een heerlijk luchtige cream cheese frosting. Lekker voor bijvoorbeeld in een red vevet taart of cupcakes. Je hoeft alleen zelf water, monchou en boter toe te voegen. Bereidingswijze Bake Delicious Cream cheese frosting. 125 gram Bake Delicious Cream cheese frosting 115 gram water. 200 gram Monchou (roomkaas) 125 gram roomboter Doe de Bake Delicious Cream cheese frosting en het water in een kom. Klop met een mixer met garde in 4 minuten tot een luchtige smeuge mousse. Schep de mousse uit het bekken in een bakje en zet het apart. Doe boter en de Monchou in het bekken en klop dit met de vlinder in 4 minuten tot een luchtige smeuge massa. Spatel de eerder gemaakte mousse rustig door het Monchou/boter mengsel. De frosting is nu klaar voor gebruik.
Suiker, Glucosestroop (gedroogd), Emulgator: E472a, Emulgator: E471, MELKeiwit, Zuurteregelaar: E516, Zuurteregelaar: E450iii, Stabilisator: E340ii, Zuurteregelaar: E339ii, Verdikkingsmiddel: E401, Aroma, Dextrose.