•  Lage verzendkosten
  •  'Vaste klanten' programma
  •  Veel How to's en voorbeelden
  • > 2000 producten op voorraad

How To's: Basistechniek

We hebben een aantal How To's gemaakt die je kunnen helpen om bepaalde aspecten van het maken van een taart onder de knie te krijgen. Deze How To's zijn de basis voor vele taarten.

How To's basistechnieken


howto bakken
  

How-to: een biscuitbodem bakken

Hier vind je alles om zelf een mooie taart van marsepein of fondant te maken. Het begint allemaal bij de basis, hoe krijg je een mooie strakke taart, die je vervolgens zelf kunt gaan decoreren. Alles wordt in duidelijke stappen uitgelegd en alle benodigde producten om te starten staan hier op een rij. Veel bakplezier!

Bekijk de How To op de pagina 'Zelf een biscuitbodem bakken'


howto vullen
  

How-to: zelf een taart maken

Nadat je de taartbodem gebakken hebt begint het vullen van een taart. Veelal wordt er botercrème gebruikt plus daarbij 1 of 2 verschillende taartvullingen. Veel gebruikte vullingen zijn: botercrème, (verstevigde) slagroom met vers fruit, bavaroise in verschillende smaken of frosting. We hebben ook verschillende smaakstoffen, die het leven een stuk lekkerder kunnen maken.

Bekijk de How To op de pagina 'Zelf een taart vullen'


howto bekleden
  

How-to: een taart bekleden

Na het bakken en het vullen volgt het bekleden van de taartbodem met marsepein of fondant. Je kunt gebruik maken van kant-en-klare marsepein die al voorgekleurd is of je kunt zelf de marsepein of fondant kleuren. Daarna volgt het uitrollen van de marsepein en het strak maken.

Bekijk de How To op de pagina 'Zelf een taart bekleden'


howto basistaart
  

How-to: zelf een taart maken

Hier vind je alles om zelf een mooie taart van marsepein of fondant te maken. Het begint allemaal bij de basis, hoe krijg je een mooie strakke taart, die je vervolgens zelf kunt gaan decoreren. Alles wordt in duidelijke stappen uitgelegd en alle benodigde producten om te starten staan hier op een rij. Veel bakplezier!

Bekijk de How To op de pagina 'Zelf een taart maken'


howto rnad taart versieren
  

How-to: rand van een taart versieren

Met 4 Press Ice producten kun je een 'classy' look geven aan een taart en bijvoorbeeld 1 pronkstuk op de taart prachtig accentueren. In deze how to laten we dat zien met een mooie suikerbloem die we hebben gemaakt.

Bekijk de How To op de pagina 'Taartrand versieren'


howto stapeltaart
  

How-to: een stapeltaart maken

Deze Bumba stapeltaart is voor de allerkleinsten onder ons. Stap voor stap wordt er uitgelegd hoe je deze stapeltaart maakt. Hoe zorg je ervoor dat de taart niet inzakt?

Bekijk de How To op de pagina 'Een stapeltaart maken'


howto barbietaart
  

How-to: een barbietaart maken

Om een barbietaart of prinsessentaart te maken heb je niet veel nodig maar er zijn wel een aantal handige hulpmiddelen om de rok mooi te maken. Onmisbaar is ook de Wondermold bakvorm. Hier vind je een stappenplan, handige tips, voorbeelden en de producten die je nodig hebt om een barbietaart te maken.

Bekijk de pagina 'Barbietaart maken'

  

How To's | doe het zelf!

How To's basistechnieken
How To's kindertaarten
How To's themataarten